image

İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen "Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Siber Zorbalık" projesinin tanıtım ve bilgilendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya, Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen, Abdurrahman Kardaş, Mehmet Şirin Temiz ve ilimiz il ve ilçelerde görev yapan rehber öğretmenler katıldı.

Program İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran'ın konuşmasıyla başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Siber Zorbalık” projesinin önemine dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, özellikle rehber öğretmenlerin eğitimdeki önemli rolüne ve eğitime verdikleri desteğin önemine vurgu yaptı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bakanlık tarafından hayata geçirilen birçok projede rehber öğretmenlerin kilit bir rol oynadığını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü, teknolojinin gelişiminin yanında ortaya çıkan siber güvenlik sorunlarına değinerek, eğitimciler olarak bu sorunların üstesinden gelmek için çaba gösterdiklerini ve il genelinde bu çalışmanın başlatıldığını söyledi.

İl Müdürü Kurtaran'ın konuşmasının ardından bilgilendirme toplantısı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çakan'ın "Ortaokul ve Lise Öğrencilerine 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Siber Zorbalık Eğitimi' takvimiyle ilgili kısa bilgilendirme konuşmasıyla devam etti.

RAM Müdürü Çakan'ın ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya'nın 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Siber Zorbalık' ile '21.Yüzyılı Öğretmeni Nasıl Olmalıdır' konularındaki sunumu sonrası soru-cevap ile dilek ve temenni bölümüyle sona erdi. (HABER BÜLTENİ)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *