image

31 Mart 2019 yerel seçiminde Saadet Partisi tarafından Balpınar Beldesinde aday gösterilen İmadeddin Ekmiş’i Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimi için Balpınar belde belediyesine aday gösterdi.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine Balpınar Belde Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi’nin adayı olduğunu açıklayan Ekmiş, Balpınar beldesinde bütün ailelerle, kanaat önderleriyle ve kurulan komisyon sonrası adaylık açıklaması yaptıklarını belirtti.

Ekmiş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisinden Balpınar adaylığımızı açıkladık. Beldemize ve hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Halkımızın isteği doğrultusunda hizmet etme yarışına koyulduk. Bunun için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ise, 31 Mart yerel seçimlerine bütün belediyelerde güçlü adaylarla yola çıktıklarını söyledi.

Başkan Yamaç, “Balpınar Belde Belediye Başkanlığı adayımız İmadeddin Ekmiş’e ve Partimize hayırlı ve uğurlu olsun. Beldede en güçlü aday ile seçimlere giriyoruz.” dedi. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *