image

Çarşı merkezinde aylardır devam eden altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan sokaklarda iş yerleri bulunan esnaf, birkaç aydan sonra altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla rahat bir nefes aldı.

Yenimahalle'de yürütülen parke taşı çalışmaları ile dükkanlarının önündeki sokaklar tamamlanan esnaf Selman Çıdam, "Yaklaşık 2-3 aydır bu sokaktaki altyapı çalışmaları devam ediyordu. Sokağımızın bu şekilde olmasından ötürü işlerimiz de olumsuz etkileniyordu. Müşteriler rahat gidip gelemiyordu, eşyalarımız hızla tozlanıyordu. Sabahtan akşama kadar sürekli tozla ya da çamurla uğraşmak zorunda kalıyorduk. Üstüne bir de görüntü kirliliği, gelip geçen arabaların sıçrattığı çamur ya da çıkardığı toz derken bayağı bir sıkıntı yaşadık. Nihayet çalışmalar bitti ve sokağımızın kilit taşları döşenerek tamamlandı. Kaç aydır çektiğimiz toz, toprak ve çamur eziyetinden hamdolsun kurtulduk.” ifadelerini kullandı.

Çarşı esnafı işlerin çok yavaş ilerlemesinden dolayı aylarca toz, toprak ve çamurla boğuştuklarını, işlerinin olumsuz etkilendiğini belirterek “Birkaç ayın sonunda yolların en azından tamamlanması içimizi rahatlattı.” şeklinde konuştular.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *