image

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerine yönelik yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekledi.

Başkanlığı devraldığı günden bugüne üyelerine yönelik çalışmalar yapmaya devam eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin artan maliyet giderlerini düşürmek için farklı farklı kurumlar ile anlaşmalar imzalayarak Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na büyük bir değer kazandırıp hem de esnafın yükünü hafifletmeye çalışıyor. Başkan Çiftçi yeni bir anlaşmaya imza atarak üyelerinin akaryakıtı indirimli almalarını sağlamak için bir akaryakıt firmasıyla protokol imzaladı.

AMACIMIZ ESNAFLARIMIZIN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimizin ticaretini ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı yapıyoruz. Üyelerimizin artan maliyet giderlerini düşürmek için birçok sektörden kurumlar ile indirim anlaşmaları yaparak bir nebze de olsa yüklerinin hafifletmeye çalışıyoruz. Üyelerimizin en büyük giderlerinden biri olan yakıt giderini azaltmak için ACARSAN Petrol ile protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol sonrasında Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belgeyi akaryakıt şirketine tanımlayan üyelerimize benzin alımında %1 motorin alımında %5 + %3 liste fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Detaylı bilgi almak isteyenler 0555 074 73 70 numaralı ALO ESNAF hattımızı arayarak veya odamıza gelerek konu hakkında detaylı bilgi alabilirler. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Yaptığımız anlaşmanın tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerinin indirimli akaryakıt alacakları firmanın adresi: Gültepe Mah. Yeni Diyarbakır yolu üzeri Bizim Toptan yanı…

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *