image

Batman Belediyesi tarafından ‘Çözüm Kadının Elinde ve Gücünde’ temasıyla Şafak Mahallesinde düzenlenen Kadın Buluşmalarının 8’incisi Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp’ın katılımıyla Şafak Mahallesinde gerçekleştirildi.

Belediye Konukevi Müdürlüğü koordinesinde Şafak Mahallesi Taziye Evinde gerçekleşen toplantıya mahalle sakini kadınlar ilgi gösterdi. Sohbet havasında gerçekleşen ‘Kadın Buluşmaları’ toplantısında mahalleli kadınlar tek tek söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdiler.

Konukevi Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince kadınlardan gelen dilek, talep ve şikâyetler, ilgili kurumlara iletilmek üzere not alındı.

Toplantının ardından Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru tarafından ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ ve ‘UYUMA’ projelerinin tanıtımı yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Erken Teşhis ve Tanı Merkezi (KETEM) uzmanları tarafından kadınlara kanser konusunda bilgilendirme yaparak, kanser taramasında bulundular. HABER BÜLTENİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *