image

Yarıyıl tatili, 22 Ocak Pazartesi başlayıp 2 Şubat Cuma günü tamamlanacak.

Ara tatil ile ilgili Yükseköğretim ve eksiklerini tamamlamaları gerektiğini belirten Eğitimci Mehmet Kolsuzoğlu, öğrencilerin tatilde kendilerini sosyal medyaya kaptırmamaları hususunda uyarıda bulundu.

2023-2024 eğitim öğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilere uyarılarda bulunan Eğitimci Psikolog Mehmet Kolsuzoğlu, öğrencilerin iyice dinlenmesi gerektiğini ifade etti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kolsuzoğlu, öğrencilerin kesinlikle kendilerini sosyal medyaya kaptırmaması gerektiğini aktardı.

"Öğrencilerimizin ister istemez bir dinlenmeye ihtiyacı var" 

Kolsuzoğlu, "Öğrencilerimiz genel anlamda dönemi güzel bir şekilde tamamladı. Gruplarımız genelde TYT-AYT gruplarıdır.  Öğrencilerimizin ister istemez bir dinlenmeye ihtiyacı var. Öğrencilerimiz, eksiklerini tamamlayıp, tatillerini değerlendirerek ikinci döneme daha hazır olacaklardır. Dönemin temposu şu an başlıyor, yani yaklaşık 4 ile 5 ay arasındaki bir süremiz sınava kalacak. Bu süre zarfında öğrencimiz bu zaman dilimini çok iyi değerlendirirlerse inşallah herkes hedefine ulaşmış olacak. İkinci dönem tamamen AYT gruplarımızın dersleri ve TYT öğrencilerimizin anlamadığı dersler ve ek derslerle, dersleri pratik bir şekilde tamamen pekiştirmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *