image

Batman'da Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2014-2015 yılı umre organizasyonu için Cuma günü kayıtların başlayacağı bildirildi.

Batman İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2014-2015 yılı umre organizasyonu için 21 Kasım Cuma günü kayıtların başlayacağını belirtti. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Adnan Erge, umreye gitmek isteyen vatandaşlara çağrıda bulunarak, umre kaydı yaptırmak isteyenlerin İl Müftülüğüne müracaatta bulunması gerektiğini söyledi. 

Erge, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizasyonunda 2014-2015 yılı umre kayıtlarımız Cuma günü başlıyor. Batman’dan umre turlarına katılacak olan vatandaşlarımız müftülüğümüze gelip kayıt yaptırabilirler. Bir de müftülüğümüzün web sitesine de ilanımızı koyduk. İsteyen buradan hem kayıt için hem de umre broşürüne ulaşabilirler. Kontenjanlar bu sene biraz sınırlıdır. Özellikle Ocak, Şubat aylarında umreye gitmek isteyen vatandaşlarımız acele etseler kontenjanlara yetişecekleridir." dedi.  İlkha

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *