image

Daha önce birçok okulda onlarca etkinlik yapan Petrolkent Gençlik Merkezi, bu kez Kozluk ilçesine bağlı Taşlıdere köyündeki ortaokulda öğrencilerle bir araya geldiler. Mutlulukları yüzlerinden okunan öğrenciler ve köy çocukları için gün boyu Gençlik Liderleri ile gönüllü gençlerin desteğiyle sayısız oyun oynanıp çocukların gönüllerince eğlenmesi sağlandı.

Petrolkent Gençlik Merkezinin ‘Merkezim Her Yerde’ Projelerinin aralıksız sürdüğünü belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, geri dönüşlerin olumlu yönde olduğunu söyledi.

 ‘Gittiğimiz yer yere mutluluk götürüyoruz’ diyen Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “Son olarak Gençlik Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizin desteğiyle Kozluk ilçemize bağlı Taşlıdere köyünün ortaokulunda etkinlikler yaptık. Öğrenciler ve köy çocukları gün boyunca mendil kapmaca, halat çekme, müzikli oyunlar, gitar ve bağlama dinletisi, bowling, dart, okçuluk ve çuval yarışı gibi çeşitli aktiviteler yaparak eğlenceli güzel bir gün geçirdiler. Bu tür etkinliklerimiz aralıksız farklı köy okullarında devam ediyor. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş ise, hedeflerinin gitmedik köy bırakmamak olduğunu söyledi.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *