image

Cumartesi gününden buyana internet kesintisi yüzünden yolcuların bilet rezerve etmede ve firmalarında bilet kesmediklerini belirten Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı, yaşadıkları sorunu çözecek muhatap bulamadıklarını söyledi.

Neredeyse tüm bilet kesim işlemlerinin internet üzerinden gerçekleştirdiklerini söyleyen firma yetkilileri, 14 işletmenin internet kesintisi yüzünden üç gündür büyük mağduriyet yaşadığını ifade etti.

Yolcuların işlemlerini gerçekleştirmek için geçici olarak cep telefonlarındaki internetle bilgisayarlarına bağlandıklarını ve bu şekilde de sürekli sorun yaşadıklarını belirten firma yetkilileri, sorunlarına çözüm bulmaları için yetkililere çağrıda bulundu.

"HEM YOLCULARIMIZ HEM DE BİZLER MAĞDURUZ"

İnternet dağıtım şirketinin üç gündür kendilerine haksızlık yaptığını belirten firma yetkilisi Burhan Örü, yolcularının internet üzerinden bilet alamadığını ve kendilerinin de veremez duruma geldiklerini ifade etti.

 Tüm işlemlerini genelde internet üzeri gerçekleştirdiklerini ifade eden bir diğer firma yetkilisi İlyas Kılıçaslan, "Telefon, bilgisayar ve post cihazlarımızı üç gündür internet olmadığı için kullanamıyoruz. Cep telefonlarımızın internetini bilgisayarlara bağlamak zorunda kalıyoruz ama o da yetersiz kalıyor." şeklinde konuştu.İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *