image

Projelerin değerlendirileceği Proje Koordinasyon Merkezi, gelecek projelerin yerel, bölgesel ve uluslararası olarak değerlendirildikten sonra hayata geçirilmesi için çalışılacak.

 

“Yatırımcıların merkezi haline gelecek”

 

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp açılışta yaptığı konuşmada, “Bizim bir sözümüz var: "Bugün burada açmış olduğumuz bu merkez, bundan sonraki büyük projelerin koordinasyon merkezi olacak. Bu merkez aynı zamanda hem kendisi proje hazırlayan, projeleri takip eden, projeler için finansman kaynak bulan bir merkez olacak ama aynı zamanda bütün kamu kurumlarının da proje yapma kültürünü, kapasitesini artıran bir merkez olacak. Biz, tüm kamu kurumlarına hem projeyi yapma noktasında hem de yapılmış olan projelerin takibi noktasında destek vereceğiz. Aynı zamanda ilerleyen süreçte de Batman'da yatırımcılarımızın da işlerini kolaylaştıracak belli fonksiyonları ortaya koyacak bir merkez olacak.” dedi.

 

“Batman’ın çocuk ve gençlerin önünü açalım”

 

Konuşmanın devamında Canalp, “Batman'ımızda yürütmüş olduğumuz çok devasa işler var, devasa projeler var. Sayın Milletvekilimizin söylemiş olduğu cümlelerin sonundaki bir ifadesini ben de tekrarlıyorum. Destek olabilecekseniz gelin destek olun, olamayacaksanız yolumuzdan çekilin. Çekilmezseniz biz çektiririz, bu kadar da net. Kimsenin ama kimsenin, Batman'ın çocuklarının, gençlerinin geleceği ile oynamasına müsaade etmeyeceğiz. Bunu da herkes böyle bilsin!” diye konuştu.

 

Açılışa Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve birim müdürleri katıldı. MUHAMMER KAYIK

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *