image

İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de başlattığı geniş kapsamlı Aksa Tufanı Operasyonu ile İLKHA'ya yazılı açıklamada bulunan 20. Dönem Zonguldak Milletvekili Hukukçu Necmettin Aydın, işgalcilerin yaptığı bütün vahşetlere rağmen bu savaşı Filistin'in kazandığını, Filistin'in özgürlüğüne kavuşmasına az kaldığını söyledi.

Açıklamasında Aydın, "İki buçuk aydır insanlık tarihinin en büyük vahşetini bütün dünya canlı yayın takip etmektedir. Aslında batı demek zaten vahşet demektir. Kanlı tarihi daha beter örneklerle doludur. Ancak bu farklıdır. Tam bir soykırımdır. Terör devleti israil dünyanın en gelişmiş ve yasaklı silahları ile tamamen sivilleri vurmaktadır ve bütün dünya susmakla kalmayıp israilin haklı olduğunu söylemektedir. Birleşmiş Milletler dahil tüm uluslararası kurum ve kuralların Müslümanları kandırmak, katletmek için kurulduğu açığa çıkmış, batının vahşi, kanlı yüzü aşikar olmuştur. Siyonizmin dünyanın tüm süper güçlerini kontrol ettiği ortaya çıkmıştır. Sayın Erdoğan'ın dışında Müslüman ülkelerin de bu vahşet karşısında sus-pus kalması çok acı vericidir. Asıl acı olan Netanyahu'nun oturun oturduğunuz yerde azarıdır. Bu İslam alemi için tam bir yüz karasıdır." ifadelerine yer verdi.

"Zulmün zirvesi yok oluşunun başlangıcıdır"

Gazze'deki vahşete sadece HAMAS ve diğer mücahit grupların kahramanca direndiğinin altını çizen Aydın, şunları aktardı:

"Tüm bu vahşete karşı yiğitçe-kahramanca tek direnen HAMAS ve diğer mücahit guruplardır. Abluka altındaki küçük bir alanda, yokluk içinde ve yer altında ürettikleri silahlarla dünyanın en gelişmiş silahlarını kullanan israil ordusunu perişan etmişlerdir. israil ve müttefikleri yenilmişlerdir. Buradan nasıl çıkacaklarını kara kara düşünmekte ve adeta HAMAS’a yalvarmaktadırlar. Çok ağır bedel ödüyoruz diyen Netanyahu, barışa hazırız diyen Herzog bu gerçeği söylemişlerdir. Bu savaş  israil için dönüm noktasıdır. Onlar için yıkım ve yok oluşun başlangıcıdır. Artık orda tutunmaları mümkün değildir. Zulmün zirvesi yok oluşunun başlangıcıdır. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir."

"Artık dünya bugüne kadar mazlum rolü ile dolaşan Yahudilerin utançla dolaşacakları bir yer olacaktır"

"İnsanlık tarihinin en büyük zaferi kazanılmıştır" diyen Aydın, "Elbette bedeli ağır olmuştur. Onlarca Peygamberin geldiği, iki büyük dinin doğduğu, bizim Peygamberimizin Miraç yolculuğuna çıktığı bu topraklar hep, insanlığa hidayetin yayıldığı merkez olmuş, çok büyük zulümler de yaşanmıştır. Bu toraklar yine bugün insanlığı aydınlatan bir ışığın doğmasına analık etmektedir. Bu büyük savaşın, büyük zaferin ve vahşetin iki önemli sonucu olacaktır. Bir mücahitler bu mücadele ile İslam'ın itibarını kurtarmış, sokağa çıkmaya korkan Müslümanların kendine gelmesine vesile olmuş, batı değerleri anlamını yitirmiştir. İki mücahitler bu mücadele ile insanlığın vicdanını uyandırmıştır. Bu uyanan vicdanlar siyonizmi yok edecektir. Artık dünya bugüne kadar mazlum rolü ile dolaşan Yahudilerin utançla dolaşacakları bir yer olacaktır. En büyük işaret Netanyahu 'ey yahudiler, yahudiliğinizi gizleyin' demiş olmasıdır." şeklinde belirtti. (İLKHA)


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *