image

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TPAO’nun 69. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Konu ile ilgili BESO tarafından yapılan açıklamada, “Batman için en önemli kurumların başında gelen TPAO’nun 69. Kuruluş yıldönümü için ziyaret gerçekleştiren Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, başarılı çalışmalarından dolayı Demir’i tebrik ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.” ifadeleri kullanıldı.

BESO tarafından yapılan açıklamanın devamında, “Ziyarette TPAO’nun durumu, çalışmaları, faaliyetleri ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Müdür Demir, zamanın kısıtlı çalışma sahasının çok geniş olduğu ve üretimim sürekli arttırmak için çabaladıklarını Batmanlı olduğu için memleketine daha yararlı olmak için daha fazla sorumluluğu olduğu için daha fazla çalıştıklarını bellirtti.” denildi.

Batman’a katkılarından ve çalışmalarından dolayı TPAO’yu tebrik eden Başka Çiftçi, “Memleketimize katkılarında ve yaptığı çalışmalarından dolayı Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir’e teşekkür ediyorum. Memleketimize ve ülkemize yaptıkları çalışmalardan ve dünya genelinde marka olmalarından dolayı yaptıkları işin ne kadar değerli olduğu ortadır. Bölge Müdürümüz bünyesinde tüm TPAO çalışanlarını da bu vesileyle tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Çifti açıklamanın devamında, “Bizler de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak TPAO ürün, hizmet ve malzeme tedarikleri konusunda esnafımızı tercih etmeleri talebinde bulunduk.  Böylece ilimizin ekonomisi daha fazla canlanacaktır. Bölge müdürümüz bu konuda hassas olduğunu ve çoğunlukla Batman esnafıyla çalıştıklarını söyledi. Bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum ve ilimiz için ne yapılacaksa elimizden ne gelirse yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (MUHARREM KAYIK)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *