image

İşgalci siyonist rejimin sözde iç istihbarat birimi Şin Bet'in Başkanı Ronen Bar, yaptığı bir açıklamada Katar ve Türkiye'deki HAMAS liderlerini ortadan kaldıracaklarını söylemesi üzerine HAMAS'tan açıklama geldi.

HAMAS'ın Resmi Telegram hesabından yapılan açıklama, Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin Medya Danışmanı Tahir el-Nunu tarafından yapıldı.

Yaptığı açıklamada, "Düşmanın, ülke içindeki ve bazı kardeş ülkelerdeki hareketin liderlerini hedef alma tehdidinin ardından, şunu teyit ediyoruz" diyen el-Nunu, şunları kaydetti:

Bu tehditler, kahraman halkımızın kararlılığı ve yiğit direnişi nedeniyle düşmanın içine düştüğü siyasi ve saha çıkmazını yansıtmaktadır. Bu tehditler, sabırlı ve sadık halkımızın kanına karışan hareketin hiçbir liderini korkutmuyor. Bu tehditler, düşman liderlerin bahsettiği kardeş ülkelerin egemenliğinin açık bir ihlali ve onların güvenliğinin doğrudan ihlali anlamına gelmektedir ki bu, düşmanın takip edilmesini ve kibirinden dolayı onu sorumlu tutmayı gerektirir." (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *