image

Mehmet Akif Ersoy Anaokulunda gerçekleşen iki kardeş okulun güzel etkinliğine, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, iki okulun idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Anlamlı buluşmada Çamlıtepe Anaokulu öğrenci ve velileri tarafından toplanan, giyim, kırtasiye ve oyuncaklar, Anaokulu Müdürü Adil Devrim, öğretmen ve öğrencilerle birlikte,ziyaret edilen Mehmet Akif Ersoy Anaokulundaki öğrencilere verildi. Mehmet Akif Ersoy Anaokulu öğrencileriise, kendilerini ziyarete gelen arkadaşlarına, okullarında yetiştirdikleri ağaç fidanlarını, bahçelerine dikmek için verdiler.

Paylaşma ve yardımlaşmanın güzel bir örneği diyen,Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan; “Çocuklar arasında hediyeleşme, yardımlaşma ve paylaşma, işbirliğini arttırmaktadır. Bu bizim değerlerimizde var olan ve yaşatılması gereken güzel davranışlardandır. Yapılanbu etkinlikten dolayı iki okulumuzun idarecilerini kutluyorum.Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Akif Ersoy AnaokuluMüdürü Muhammed Gönenç,Çamlıtepe Anaokulu Müdürüne, öğretmen ve öğrenci velilerine göstermiş oldukları duyarlılık ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *