image

Başbakan Yardımcısı Şimşek, yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından AP Raportörü Piri’ye Batman’ın tarihi, kültürel zenginliklerini ve eşsiz lezzet kültürünü anlatan Batman kitapçığını hediye etti.

Bir Batmanlı olarak Batman’ın eşsiz güzelliklerini 4 yıllık Batman milletvekilliği esnasında daha yakından keşfetme fırsatı bulduğunu hatırlatan Başbakan Yardımcısı Şimşek,  Piri’ye  “Tüm güzelliklerini seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirdiğim ziyaretlerde ve milletvekilliği dönemimde bölgede ki temaslarım sırasında bizzat yerinde gördüm ve oldukça heyecanlandım. O an dedim ki Batman’ın güzellikleri neden bir eser olarak Kültür Bakanlığı’na kazandırılmasın. Bu düşünceyle 1 yıllık yoğun çalışmaların sonucunda hazırlanan Batman kitapçığını size hediye ediyorum. Sizi de Batman’ın bu eşsiz tarihi ve kültürel coğrafyasını ziyaret etmeye davet ediyorum.” dedi.

Batman tanıtım kitapçığının kendisine hediye edilmesinden oldukça memnun olan Raportör Kati Piri kitapçığı ilgi ile inceleyeceğini belirtti. Haber Merkezi

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *