image

Daha önce kendi imkânlarıyla evlerinde, bahçelerinde ve farklı noktalarda kesim yaptıklarını belirten kasap esnafları, Mezbahane’ye dönüş yaptıklarını söylediler. Kasap Sercan Solak bütün meslektaşlarını mezbahane’ye davet etti.

“SAĞLIKLI ET, SAĞLIKLI KESİMLE OLUR”

Halkın sofrasına gelen etlerin mühürlü ve veteriner kontrolünden mutlaka geçmesi gerektiğini ifade eden Batmanlı Kasap esnafları şunları söyledi; “Amacımız Halkımıza güvenilir ve sağlıklı etlerin ulaşımını sağlamaktır. Buda bu işin uzmanları olan veterinerler ve Tarım İl müdürlüğünün kontrolünde bulunan kesimhanede mümkündür.”

“MÜHÜRSÜZ ET SAĞLIKSIZ VE KAÇAK ETTİR”

‘Mühürsüz et sağlıksız ve kaçak ettir’ diyen Alo Tevşo Esnafları, “Bugün itibariyle Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimizin Ekrem Canalp’ın kaçak et ile mücadele çağrısına Alo Tevşo esnafları olarak destek veriyoruz. Etlerimizi hijyenin ve kalitenin adresi olan mezbahane’de kesiyoruz. Bu aynı zamanda iş yükümüzün hafiflemesinin, yanı sıra kazancımızın da artmasına neden olmuştur. Artık gönül rahatlığıyla daha önce olduğu gibi şimdide daha güvenilir etlerimizi müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Amacımız halkımızın sofralarına kaliteli etin en uygun fiyata gitmesini sağlamaktır.” diye konuştular. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *