image

Batı Raman kampüsünde bulunan ‘Batman Kız Öğrenci Yurdu’ ile toplantılara başlayan İl Müdürü Özperk burada idari personellerle, yurt personelleri ve yurtlarda kalan öğrencilerle toplantı yaptı.

Öğrencilerin taleplerini, şikâyetlerini ve önerilerini dinleyen Özperk, hizmetlerin pürüzsüz olması için gerekli tedbir ve önlemlerin alındığını söyledi.

Batman’da Süveybe Ana Kız Yurdu, Batı Raman Kız Öğrenci Yurdu ve Seyid Bilal Erkek Öğrenci yurtlarında hizmet verdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, “Batman’daki yurtlarımızda kalan bütün öğrenciler bizim emanetimiz ve misafirimizdir. Yurtlarımızda sizlere daha iyi hizmet verilebilmesi için seferber oluyoruz. Zaman zaman küçük sorunlar meydana çıkabilir. Onlara da kısa zamanda uzman ekiplerimiz müdahale edip sorunu çözüyor.” dedi.

İl Müdürü Özperk açıklamasının devamında, “yurtlarımızda idare personelimiz nasıl sorumluluk sahibi ise, güvenlik, temizlik, teknik ve diğer personellerimiz gibi burada kalan öğrencilerimizde sorumluluk sahibidirler. Çünkü burası önce sizlerin sonra bizim evimizdir. Taleplerinizin çözüme kavuşturulması için idare birimine rahatlıkla iletebilirsiniz. Bütün personellerimiz sizlere daha iyi hizmet vermek için buradadırlar.” ifadelerini kullandı.

MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *