image

Ziyarette Batman’ın organize sanayii, işsizlik, istihdam, üretim, yol, gibi sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. Kalkan ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, Raman, Oymataş ve Samanyolu mevkilerinde kurulması planlanan OSB küçük sanayii bölgeleri saha çalışması ve alt yapılarının başladığını belirtti. Kalkan, şehrimizin hava ve görüntü kirliliğini oluşturan bazı meslek gruplarının buraya taşınacağını ve şehrin daha da yaşanılır hale ve modern görünüme kavuşması için gerekli katkıyı sunacaklarını söyledi.

HÜDA PAR Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Mehmet Ali Rüzgar'da yaptığı açıklamada; Parti olarak bu taleplerin şehrin görünümüne ve kalkınmasına büyük ölçüde katkı sunacaklarını, kendileri için her talebin birer hak ve değerli olduğunu ve bu talepleri bir rapor halinde partilerinin Genel Merkezine ileteceklerini, parti olarak ta takipçisi olacaklarını söyledi.

Rüzgar, halkla ilişkiler birimi olarak, bunda sonra daima sahada olacaklarını halkla iç içe olacaklarını, gelen talepleri yerinde alıp genel merkeze ileteceklerini söyledi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *