image

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Merkez ilçe Başkanı Sabahattin Tural ile birlikte Çay Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtar Niyazi Alpe'den sorunlara ilişkin bilgi alan Nasıroğlu, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorun, talep ve önerileri dinledi.

Nasıroğlu, ilgi ve alakadan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederken, mahalle muhtarı Niyazi Alpe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahallenin sorunlarının çözümü için gayret gösteren Milletvekili Nasıroğlu'na teşekkür etti.

Yoğun çalışma programının ardından Aydınlıkevler ve İluh Mahallesi'nde hemşehrilerinin evlerine konuk olmaya, ev ziyaretlerinde bulunmaya da devam eden Nasıroğlu, tüm vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi. Nasıroğlu, "Bir yandan ilimizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için aşk ve gayret ile çalışırken, bir yandan da hemşehrilerimizin hanelerine konuk olarak, onlarla bir araya geliyoruz” diye konuştu. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *