image

 

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 2002’den bu yana çok önemli demokratikleşme süreçleri geçildiğini ve son 13 yılda insan hakları, demokrasi, özgürlükler, kültürel haklar, eğitim, yargıda reform gibi konularda özgürlüklerin alanının genişletilmesi için devrim niteliğinde adımlar atıldığını söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Özdemir, önceki gün Beşiri ve Kozluk’ta vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelerde vatandaşlarla görüşen ve dilek-temennilerini alan Milletvekili Özdemir, ilçelerdeki esnafları da ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Herkesin ortak temennisinin barış ve huzur olduğunu gördüklerini belirten Milletvekili Özdemir, tüm ülkede huzurun, kardeşliğin, barışın ve özgürlüklerin tesis edilmesi için tüm bedenlerini taşın altına koyduklarını ifade etti.  Tüm kesimlerin ortak beklentisinin huzurlu ve kardeşçe bir yaşam olduğunun altını çizen Milletvekili Özdemir, bu ortak beklentileri yerine getirmek için büyük gayret gösterdiklerini dile getirdi.

“HER ALANDA DEVRİMLER YAPILDI”

Son 13 yılda insan hakları, özgürlükler, demokrasi ve kültürel haklar gibi bir çok alanda çok önemli gelişmelerin sağlandığını hatırlatan Milletvekili Özdemir 2002’de başlayan Olağanüstü Halin kaldırılmasıyla birlikte her alanda normalleşmenin sağlanmaya başlandığını ve o günden 2015’e kadar büyük kazanımlar elde edildiğini kaydetti. Bu kazanımların unutulmaması gerektiği ve son 13 yılda ülkenin nereden nereye ulaştığının çok iyi analiz edilmesi gerektiğini belirten Milletvekili Özdemir, daha yapacak çok işlerinin olduğunu ve bunun için vatandaşlardan kendilerine destek beklediklerini söyledi.

“EN BÜYÜK PROJE ÇÖZÜM SÜRECİ DEVAM EDECEKTİR”

Söz konusu dönemde atılan adımları, gösterilen gelişmeleri, uygulanan reformları anlatmak için günlerce konuşulması gerektiğini anlatan Milletvekili Özdemir, başlatılan Çözüm Sürecinin bile başlı başına ülkenin en büyük projesi olduğunu vurgulayarak, bu sürecin barış ve kardeşliğin tesis edilmesine kadar kararlılıkla süreceğini de sözlerine ekledi. Haber Merkezi

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *