image

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, muhasebenin, insanın günlük hayatında da kendisine lazım olduğu, esnafın muhasebede takıldıkları konuları ve eksiklikleri tespit edip, daha başarılı olmalarını hedeflediklerini ve herkesin faydalanabileceği bir eğitim düzenleyeceklerini belirtti.

Esnafın ön muhasebede zorlandıklarını ve eğitime ihtiyaçları oldukları ve bu ihtiyacın giderilmesi için Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’na üye olan mali müşavirimiz (SMMMO) ve özel yazılım şirketiyle beraber muhasebe eğitimi vereceklerini söyleyen Başkan Çiftçi, “Esnaflarımızın muhasebelerini tam tutmak ve ticaretinin seyrini iyiye yönlendirmek için neler yapılması gerektiği hakkında tam bilgi sahibi olmaları için, Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’na bağlı olan bir müşavirimiz (SMMMO) ve özel bir yazılım şirketi desteğiyle muhasebe eğitimi vereceğiz. Haftanın iki günü Çarşamba ve Cuma günleri saat 10:00 ve 12:00 arasında odamız bünyesinde eğitimler profesyonel kişiler tarafından verilecektir.” Dedi.

Çiftçi, “Kendimiz de esnaf olduğumuz için esnafımızın sorunlarını az çok biliyor ve bu eğitimin gerekli olduğunu düşünüyoruz. Amacımız bu eğitimle esnafımızın ticaret hayatını kolaylaştırmak daha düzenli ve başarılı kılmak ve esnafımıza hizmet ederek faydalı olmaktır. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak İlimiz ve esnafımız için ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz. Odamız hizmet edecek esnafımız da ne kadar başarılı olursa İlimizin ticareti de iyi olacaktır. Böyle hem esnafımız kazanacak hem ilimiz. Zaten sloganımız “Oda Çalışıyor Esnaf Kazanıyor”, yapacağımız programa esnafımızın katılım göstermesini istiyor ve vereceğimiz eğitimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. EKREM GÜLŞEN 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *