image

BatmanValisi Ekrem Canalp, yanında Garnizon Komutanı Tuğg. İhsan Kaplan, GercüşKaymakamı Muhammed Öztaş, il ve ilçe protokolü ile beraber Gercüş’ün Akyar,Gürbüz, Kesiksu, Başarköy, Yassıca, Başova, Düzmeşe, Nurlu ve Çiçekli köyleriniziyaret ederek köylülerin ve muhtarların taleplerini dinledi.

Köylerde İlÖzel İdaresi tarafından yürütülen çalışmaları da denetleyen Vali Canalp,çalışmlar hakkında bilgi aldı.

BatmanValiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ziyaretlerle ilgili “Köylerimizinihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, taleplerini yerinde dinlemek ve yerindeçözüm üretmek üzere Valiliğimizce düzenlenen Köy Buluşmaları’nın 230’uncusunuValimiz Ekrem Canalp ve tüm kurum temsilcilerinin katılımıyla Gercüş ilçemizinÇiçekli köyünde gerçekleştirdik.” denildi.


Vali Canalpve beraberindeki heyetin ziyaretleri Çiçekli Köyü ile tamamlanırken valiliğinsosyal medya hesabında şu ifadelere yer verildi:

“ValimizEkrem Canalp, beraberindeki heyetle bugünkü köy ziyaretleri finalini 230. Köyolarak Gercüş Çiçekli Köyüne gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızla bir araya gelenValimiz Köy muhtarı Adem Kaya’dan köyün sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi.”  MUSTAFAKAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *