image

Hırsızlık olayı Batman Merkez Aydınlıkevler Mahallesi'nde meydana geldi. Hırsızın eve giriş ve çıkış anları kameralara anbean yansıdı.Ev sahibi, yaşanan hırsızlık olayından 9 gün sonra yolda hırsızlık zanlısıyla karşılaştı. Ev sahibi ile hırsız arasında yaşanan tartışmadan sonra hırsız ev sahibini darp edip kaçtı.

Hırsızın isim ve eşkalinin belli olmasına rağmen halen yakalanmamasından şikayetçi olan hırsız mağduru Suphi Yılmaz, yetkililerden hırsızın bir an önce yakalanmasını ve çalınan eşyalarının kendine teslim edilerek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

"UYANDIĞIMIZDA YÜZÜMÜZ GÖZÜMÜZ YANIYORDU"

Uyandıklarında yüzlerinin yandığını ifade eden hırsızlık mağduru Suphi Yılmaz, "Kurban Bayramı arifesi yani haziran ayının 27'sinde sabah namazından sonra hava sıcak olduğu için salon kapsısını açıp orada yattığımız esnada saat 05.10 civarlarında hırsız evin bahçe duvarının üstünden atlayıp içeriye girmiş. Uyandığımızda yüzümüz gözümüz yanıyordu. Eşim bana eşyalarımızın olmadığını söyledi. Giydiğim elbiselerim kapının önündeydi. Kızımın bayram harçlığı için topladığı parası, Bursa'dan misafir olarak gelen oğlumun cep telefonu, benim cep telefonum, zor günler için biriktirdiğimiz iki tane cumhuriyet altınımızı ve cebimdeki bir miktar paramın çalındığını fark ettik."

"HIRSIZ, CEBİNDEN BEŞ PARMAK DENİLEN BİR ALET ÇIKARIP BANA VURMAYA BAŞLADI"

Çarşıdan geçerken eşkâlinden tanıştığı hırsız tarafından darp edildiğini belirten Yılmaz, "Durumu fark ettikten sonra polisi aradık.  Polis gelip içerde olan parmak izlerini aldılar. Evin karşında bulunan caminin kamera kayıtlarını aldılar. Benim ve çocuklarımın da ifadesi aldıktan sonra gittiler. Videolarda hırsızın yüzü net gözüküyor. Hatta ismi dahi belli olmuş. Temmuz ayının 5'inde ise çarşıya giderken evimize giren hırsızla yolda karşılaştım. Onun olup olmadığını kesin anlamak için bir süre takip ettim. Kesin o olduğunu aldığımda onun yanında gittim. Ona evimden aldığı eşyalarımı bana geri getirmesini istedim. O bunu reddedip benimle tartıştıktan sonra cebinden çıkardığı bıçağı bana doğrultu ve kavga etmeye başladıktan sonra elindeki bıçağı ve kol saati yere düştükten sonra cebinden beş parmak denilen bir alet çıkarıp bana vurmaya başladı. Karın boşluğuma bir darbe vurduktan sonra nefes alamadığımdan yere yığıldım ve hırsız kaçtı." ifadelerini kullandı.

"ÇALINAN EŞYALARIMIN BANA VERİLMESİNİ VE MAĞDURİYETİMİN GİDERMESİNİ İSTİYORUM"

Hırsızın yüzü ve ismi belli olmasına rağmen halen yakalanmamasına tepki gösteren Yılmaz, yetkililere çağrıda bulunarak şunları söyledi: "Evime giren hırsızın eşkâli ve ismi bellidir. Ama halen yakalanması ile ilgili bir sonuç alınmış değildir. Yere düştükten sonra hastaneye gidip darp raporu aldım. Şikâyette de bulundum. Hırsızın düşürdüğü saati polise vermek istediğimde bana 'Zaten onu biliyoruz saate gerek yok.' dediler. Ben de belki polise lazım olur diye atmadım. Hırsızlar her gün bir mahalleye giriyorlar ve her gün bir insanın canını yakıyorlar. Batman Emniyet Müdürü'nden tek isteğimiz; hırsızı yakalasınlar. Çalınan eşyalarımın bana verilmesini ve mağduriyetimin gidermelerini istiyorum." (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *