image

Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Kozluk'un Selahaddin'i Eyyubi Mahallesinde Vahdet Cami karşısında bulunan evleri, elektrik tesisatından çıktığı belirlenen yangında adeta küle dönen üç nüfuslu Akboğa ailesi, büyük mağduriyet yaşıyor.

 Akboğa ailesini ziyaret eden Umut Kervanı Kozluk temsilciliğinden oluşan bir heyet, burada incelemelerde bulundu. Yangına ilişkin ev sahibi Ramazan Akboğa ve ailesinden bilgi alan Umut Kervanı yetkilileri, hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

"Evin bütün eşyaları yanmış haldedir"

Evi yanan mağdur aileyi ziyaret edip incelememede bulunduktan sonra bir açıklamada bulunan Umut Kervanı Kozluk Temsilcisi İsmail Tufan, "Bugün evi yanan Ramazan kardeşimizin acısını bir nebze de olsa hafifletmek için bir miktar gıda yardımında bulunduk. Fakat çıkan yangından dolayı evde çok ciddi hasar var ve evin bütün eşyaları yanmış haldedir. Umut Kervanı olarak yetkililere ve hayırseverlere çağrımız; Akboğa ailemizin başına gelen bu musibeti hafifletme adına yardım ve desteklerini bekliyoruz. Allah Teâlâ yapacağınız hayırları kendi katında kabul etsin inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *