image

Kurban Bayramı'nın ardından kurum çalışanları arasında dayanışma ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.  

İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası giriş katındaki salonda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ve çalışanları katıldı.

Milli eğitim çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan Milli Eğitim Müdürü Kurtaran: "Kurban Bayramınız mübarek olsun. Allah ailelerimizle sevdiklerimizle hepimize nice hayırlı bayramlar nasip etsin. Rabbim bayramları ülkemiz, memleketimiz, milletimiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile kılsın. Bayramlar; insanlar arasında kardeşlik, sevgi, saygı ve dostluk bağlarını güçlendirmektedir. Bizler de bayramın manevi hazzını hep birlikte yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim camiamızın Mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum." dedi. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *