image

Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar camiyi doldurdu. Kurban Bayramı namazından önce okunan vaazda Hz. İbrahim ve Hz. İsmail aleyhisselamın kıssası anlatıldı.

Kurban Bayramı namazı kılındıktan sonra hutbe okundu. Hutbede insanların akrabalık bağlarını koruması gerektiği ve bayramları akraba ziyaretleri ile süslemeleri gerektiği vurgulandı.

Bayram namazından sonra vatandaşlar cami içerisinde tekbirler eşliğinde bayramlaştı.

Bayram namazına katılan Milletvekili Ramanlı, “Bizi bir bayrama daha kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Bugün Kurban Bayramımızı idrak ediyoruz. Batman’da bayram namazımızı cemaatimizle birlikte kıldık. Rabbim kabul buyursun. İnşallah kurbanlarımızı da kesip bayramın yardımlaşma, dayanışma olduğunu İslam alemi olarak bütün dünyaya göstermiş olacağız.” şeklinde konuştu. 

İslam aleminin bayramını tebrik eden Ramanlı, “Rabbim bayramlarımızı, sevinçlerimizi katladığımız, hüzünlerimizi artık geride bıraktığımız bir gelecek için bizlere umut olmasını Rabbimizden diliyoruz. Bütün İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum.” dedi.  

Bayram namazına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılar Abdurrahman Cevher, Eyüp Yanaç, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partililer katıldı. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *