image

Umut Kervanı Batman’da ‘Yetim Giydirme Projesi’ kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla Kurban Bayramı öncesi onlarca yetim çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü

Yetim çocuklar, aileleriyle birlikte davet edildikleri bir alışveriş merkezinde, diledikleri kıyafet ve ayakkabıları beğenerek almanın mutluluğunu yaşadılar.

"Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz"

Yaptıkları yardım ile ilgili konuşan Umut Kervanı Batman Yönetimi Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, hayırseverlerin desteğiyle yetimlerin yüzlerini güldürmeye devam ettiklerini belirti.

Teymur, "Umut Kervanı olarak her yıl yetim giydirme programı kapsamında ve özellikle bayramlarda çocuklarımızı giydirmeye devam ediyoruz. Bu sene de Kurban Bayramı için yaklaşık 30 yetim çocuğumuzu elhamdülillah giydirdik. Ailelerimiz kendileri gelip, anlaşma yaptığımız mağazalardan kıyafetlerini gönüllerinde seçim alıyorlar. Bunun sevincini yaşıyor ve emeği geçen hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz. İmkânlarımız dâhilinde ve hayırseverlerimizde desteğiyle yetimlerimizi giydirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Emeği geçen herkesten Allah razı olsun"

Hayırseverlere ve Umut Kervanına teşekkür eden Caize Atay, "Çocuğum için alt üst elbise aldım. Kurban Bayramı için bizi buraya çağıran ve çocuklarımıza elbise olmamızı sağlayan Umut Kervanına teşekkür ediyorum. Giyim yardımı için destek olup sebep olanlardan Allah Teâlâ razı olsun ve onlara Cennet kapılarını açsın inşallah." dedi.

"Umut Kervanına teşekkür ediyorum"     

Kendisine elbise alan Hüseyin Ceylan ise şunları söyledi: "Annem ve ablamla beraber buraya geldik. Burada kendime bayram için elbise aldım. Bize elbise verdikleri için Umut Kervanına çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *