image

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yılın her ayı fakir, muhtaç, yetim ve kimsesizlere umut olmak adına hayırlı çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, Kurban Bayramı'nda yerine getirilecek kurban ibadeti içinde hayırseverlerin vekâletlerini dünyanın dört bir yanında yerine getirecek.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, yarın idrak edilecek Kurban Bayramı münasebetiyle bir video mesaj yayımladı.

"Rabbimize yakınlaşma vesilesi olan kurban ibadetinin en güzel bir şekilde yapılması için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış durumdadır"

Kurtaran yayımlanan mesajda, "Mübarek günlerde bulunuyoruz. Zilhicce ayını dolu dolu idrak etmenin sevinci içerisindeyiz. Rabbimiz bizleri Kurban Bayramı'na ulaştırdı ve Kurban Bayramı'nı da idrak etmenin sevinci ile Umut Kervanı olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında hayırseverlerimizin kurban vekâletlerini yerine getirerek ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize kurban etlerini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize yakınlaşma vesilesi olan kurban ibadetinin en güzel bir şekilde yapılması için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış durumdadır. Bizler de Kurban Bayramı gününde ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizin yanında bulunmaya devam edeceğiz. Umut Kervanı olarak tüm ümmetin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyoruz. Rabbimize yakınlaşma vesilesi olmasıyla beraber en güzel bir şekilde idrak etmenin çabası içerisinde olacağız. Rabbimiz bu günlerimizi, bayramımızı hakkımızda hayırlara vesile kılsın." İfadelerini kullandı. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *