image

Batman merkez Karşıyaka Mahallesi Şerzan Kurt Park alanındagerçekleşen "Gençlik Şöleni" HÜDA PAR Batman Milletvekili SerkanRamanlı'nın katılımıyla gerçekleşti.

"Gençlik Şöleni" etkinliklerinde, sabah namazıbuluşmaları, doğa yürüyüşü, satranç, masa tenisi, yumurta, penaltı, halatçekme, koşu, çuval ve bilgi yarışması gibi çeşitli oyunlar oynandı.

Programa, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlıyanı sıra Batman İl Başkanı Davut Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı AhmetCemil İptaş’ da katıldı.

1 hafta süren "Gençlik Şöleni" etkinliklerindeyapılan çeşitli spor yarışmalarında dereceye girenlere program sonundahediyeleri verildi.

Kerem Savaş'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program,HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş’ın bir haftalıkprogramın sonunda gençlerdeki eğitimin önemine değinerek, gençlere önemvermeyen ve gereken önemi vermeyen her çalışmanın kaybetmeye mahkûm olduğununaltını çizdi.

İptaş, Hür Gençlik olarak tüm samimiyet ve enerjileriylebelirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışmaya devam edecekleri üzerine yönelikhitabıyla devam etti.  İlahi sanatçıları, ilahiler seslendirdi.

Programda bir konuşma yapan Batman Milletvekili SerkanRamanlı, Gençlikte kardeşliğin ve muhabbetin önemine değindi.  

"GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ"

Ramanlı, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bir haftadanfazladır yaptıkları etkinliklerle adeta göz doldurdular. Kardeşliklerinipekiştirmeleri, birbirleriyle olan münasebetlerini geliştirmeleri bizler içinçok önemlidir. Çünkü bizler sadece işin teorisini değil, işin pratiğine de önemveriyoruz. Kardeşliğin pekişmesine vesile olan bu faaliyetlerin artarak devamedeceğine ümit ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha fazlaaktivitelerle çok daha büyük organizasyonlara imza atacaklar. Gençlerimizitebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." İfadelerini kullandı.

Etkinlik, hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda derece eldeedenlere verilen hediyelerin ardından İlahi sanatçılarının seslendirdiğimüzikler eşliğiyle sona erdi.


(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *