image

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Bakanlığın son atamasıyla ilimize atanıp uyum seminerlerine katılan memurlar ile bir araya geldi.

Toplantı, müdürlüğün idari kattaki toplantı salonunda gerçekleşti. Kurtaran, yeni personellerle bir süre sohbet ederek kendilerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, konuşmasında kamu görevinin önemine vurgu yaparak, kamu hizmetiyle insanlara hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu belirtti. Kamu görevinin hem devlete karşı verilen bir sorumluluk hem de kendi geçimini sağlama aracı olduğunu ifade eden Kurtaran, yeni atanan memurlara bu iki görevi asla unutmamaları gerektiğini söyledi. Yaptıkları görevlerde deneyim kazanarak tecrübe sahibi olmalarının önemine değindi.

Çalıştıkları kurumun manevi şahsiyeti ve itibarının önemine değinen Kurtaran, milli eğitim camiasının herkes tarafından sorumluluk yüklenen bir kurum olduğunu belirtti. Devlet mefhumunda bir mesai sorumluluğu bulunduğunu ve bu sorumluluğa en iyi şekilde uyacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Nas ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen de katılım gösterdi. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *