image


Batman Yeni Şehir Stadın da oynanan maçta 37’inci dakika da Bedran Ekin’in attığı gol ile öne geçen Petrolspor skoru koruyarak maçı bir sıfır aldı. Heyecan ve mutluluklarını taraftarlarla paylaşan oyuncular sahaya tezahüratlarla Ak Parti Batman Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı’yı çağırdı.

Maç sonrası Petrolspor ile ilgili düşüncelerini gazetemizle paylaşan Ak Parti Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Maçı çok yönettiklerini ve birçok maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Petrolspor’un gruptan düşme ihtimalinin bittiğini belirten Ramanlı, “Petrolspor’umuza destek amaçlı sahadaydık, tribünde yerimizi aldık. Elhamdülillah Petrolspor’umuz bugün galibiyetle sahadan ayrıldı. Gruptan düşme ihtimalini inşallah sıfırladı. Önümüzde ki maçta belki de bir beraberlik yetecek ama inşallah o maçı da alıp önümüzde ki sezona daha büyük bir heyecanla hazırlanma fırsatı bulacak.” ifadelerini kullandı.

“PETROLSPOR BAŞARILARINA BAŞARI KATACAKTIR”

Önümüzde ki sezonda daha fazla çalışarak galibiyetlerini arttıracağına inançlarının tam olduğunu belirten Ramanlı, “Ümidimiz odur ki Petrolspor bir önceki sezonda yakalamış olduğu başarının da üzerine başarı katarak bizleri sevindirir. Petrolspor Batman’ın bir markasıdır ve inşallah önümüzdeki sezonda çok daha fazla kendinden söz getirir. Umudumuz bu yönde.” dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *