image



Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, kısa zamanda Batman'da sahalarda verdikleri  sözlerin hep arkasında duracaklarını ve halkla iç içe olacaklarını söyledi.

Nasıroğlu, "Bizim bundan sonra yapacağımız çok iş var. Yapmamız gereken çok fazla iş var.  Biz bu memlekete farklı bir anlayış getireceğiz. Bu farklı anlayışı sizler de göreceksiniz. Şuna inanıyorum, bu dönem Batman'ın dönemi olacak. Bu yüzyıl Türkiye'nin ve Batman'ın yüzyılı olacak. Bunu da hep birlikte başaracağız." dedi.

"OSB PROJESİ İÇİN BİR KISIM İZİNLER ALINDI"

Yeni OBS projesi için bir kısım izinleri bakanlıktan aldıklarını ifade eden Nasıroğlu, "Bir hafta önce çalışmalara başladık ve gerekli adımları atıyoruz. Biz bir şey söylediğimizde yerine getiririz. Çok konuşan değil, az konuşup çok iş yapan olacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak." dedi

Seçim süresince sokakta herkesten sevgi ve  saygı gördüğünü belirten Nasıroğlu,  İnsanlara  karşı samimi olursanız samimiyet ve sevgi görürsünüz.  Ben siyaseti keyifle yapacağım. Sonuçta Batman'a ve insanlara hizmet için yola çıktım. İnşallah bu yolda muvaffak oluruz." diye konuştu.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *