image

Ak Partinin ikinci sıra adayı olan HÜDA PAR sözcüsü Serkan Ramanlı milletvekili seçilerek meclise girmeye hak kazandı. Ramanlı saat 16.30’da partisinin seçim lokali önünde toplanan coşkulu halka hitap ederek teşekkür konuşması yaptı. 

KADIN PARTİLİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR 
Konuşmasına Allah'a hamd ederek başlayan Ramanlı, "Bize bu günleri gösteren Rabbime hamdolsun. Aziz Batmanlılar asil Batmanlılar, selam olsun sizlere. Yola çıkarken bir paylaşımda bulunmuştum. Demiştim ki bu günümüzü bereketli kılan Rabbim, geleceğimizi de bugünümüzden daha bereketli kılsın. Elhamdülillah duamız kabul oldu.” dedi.
Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Ramanlı, “Batman seninle gurur duyuyor!” sloganları karşılığında, “Bütün samimiyetimle söylüyorum ben sizinle gurur duyuyorum, asıl ben sizinle şeref duyuyorum.” dedi.
Ama müsaade ederseniz beyefendiler, önce bacılarıma, ablalarıma, yürekli kadınlarımıza ortaya koydukları üstün gayret için teşekkür etmek istiyorum. Adım gibi eminim, bu süreci hep birlikte gönül gönüle zafere ulaştırdık. Dualarınız kulağıma da gönlüme de yetişti. Allah sizlerden razı olsun. Bugün sizlerin verdiği o insan üstü emeğin neticesini burada hep beraber kutluyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Ellerinizden öpüyorum. Ellerinizden öpüyorum. Ellerinizden öpüyorum. dedi.
BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Konuşmasına birlik ve beraberlik mesajlarıyla devam eden Ramanlı, "Aziz Batmanlılar, hanımefendiler, beyefendiler bugün bir tarih yazdınız bugün yazdığınız tarihin neticesini onlarca yıl göreceğiz göstereceğiz. Bugün açıklanan seçim sonuçları ile hiç kimse kaybetmedi. Hepimiz kazandık! Hüda Parlı olsun, AK Partili olsun, Cumhuriyet Halk partili olsun, Yeşil Sol Partili olsun; hepimiz kazandık! Hepimiz kazandık, kutlu olsun. Ne dedik? ‘Batman’ımıza sahip çıkalım.’ dedik. Batman sahipsiz kalmasın dedik. Hiç kimse sorunlarımızı halının altına süpürmesin dedik. Şu pırıl pırıl gençlerimizi hiç kimse heba etmesin dedik. Aile huzurumuzu bozmasın bozdurmasın. Şehrimizi hakkettiği seviyeye getirsin, bizim için uğraşsın, bize vekalet etsin. Şu asil Batman’a şu asil Batmanlılara hizmet etsin dedik. Hep birlikte kazandık ve Batman'ın sesini Ankara'da daha fazla duyurmak için büyük bir güç kazandık." dedi.
ERDOĞAN'A DESTEK ÇAĞRISI
Konuşmasına Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kaldığını hatırlatarak devam eden Serkan Ramanlı, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'a destek talep ettiklerini ifade etti. HABER MERKEZİ 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *