image

Şanlıurfa merkeze getirilen yerli ve milli otomobil Togg, Şanlıurfa halkından da ilgi gördü.

Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli otomobil Togg, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Haliliye ilçesindeki özel bir AVM'nin önünde sergilendi.

Araç, vatandaşlar tarafından ilgiyle incelendi.

Kimileri aracın içine girip yakından inceledi, kimi de telefonla çekim yaptı.

"İmkanım olursa almayı düşünürüm"

Osman Yüzgül

Togg aracını inceleyip beğenen Osman Yüzgül, "Togg'u kontrol ettim detaylı inceledim çok güzel bir araba çok beğendim. İmkânım olursa almayı düşünürüm ama tabi uzun yolda da bir denemek gerekir. Onun dışında güzel araba beğendim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Şanlıurfa'da sergilenmesi bizi mutlu etti. Kalabalık bir şehir Şanlıurfa burada sergilenmesi iyi oldu. Fiyatı diğer arabalara göre daha uygundur. Arka tarafta şaft milinin olduğu bölüm yok orada rahatça hareket edebiliyorsun, arkada oturduğun zaman dizlerin koltuğa değmiyor ve arka kısmı çok rahattır. Arabanın bagajı, dijital olması ve yeni bir araç olması çok güzeldir." dedi.

"Araç çok güzel çok beğendim"

Togg aracının önerebilecek bir araç olduğunu söyleyen Berat Dolap, "Arabası çok güzel beğendik. Güneş panelleri Şanlıurfa için bir avantaj olacak. İlimiz sıcak olduğu için enerji konusunda sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum. Araç çok güzel çok beğendim, önerebileceğim bir araçtır. Elektrikli olması, dijital olması ve sportif olması diğer araçlara göre daha rahat daha konforludur. Fiyat olarak da normal buluyorum." diye konuştu.

"Ülkemiz için büyük bir gururdur"

Togg aracının fiyatının daha uygun olmasını ifade eden Ahmet Kubat, "Güzel bir arabadır. Sürüş denemesi yapmadan bir şey söylemek zor ama genel anlamda güzel bir arabadır. Ülkemiz için büyük bir gururdur. Gerçekten geniş bir arabadır. Alınır ama şu anki ekonomide biraz zorlar. Bizim ülkemiz için daha uygun bir fiyata satışa sunulabilirdi." şeklinde konuştu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *