image


Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile tüm okullarda 8'nci ve 12'nci sınıflar için deneme sınavlarını tüm hızıyla sürdüren Bozova Belediyesi, her alanda olduğu gibi eğitimde de desteklerini sürdürüyor.

İlçe genelinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapılan deneme sınavlarında öğrencilerin daha iyi bir okulda eğitim almaları sağlanmaktadır.


Deneme sınavları ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, "İlçemiz genelinde eğitim öğretim gören yüzlerce öğrencimize başta iyi bir lise de eğitim almalarını sağlamak adına LGS deneme sınavları, iyi bir üniversite de eğitim almalarını sağlamak adına da 12'nci sınıflarımıza TYT ve AYT deneme sınavı desteğinde bulunuyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın her alanda olduğu gibi eğitim alanında da iyi bir kariyer yapmalarını sağlamak adına desteklerimizi sürdürüyoruz. İlçemiz genelinde eğitim gören öğrencilerimize önümüzdeki ayda girecekleri sınavlarda şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Deneme sınavları ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Dağtekin, "Belediye Başkanımız öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almalarını sağlama adına deneme sınavları desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Suphi Aksoy başta olmak üzere emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)
https://www.ilkha.com/egitim/bozovada-hazirlik-ogrencilerine-sinav-yaptirildi-328657

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *