image


Batman'ın Sason ilçesinden Kendo Aşireti’nintemsilcileri kalabalık bir heyetle Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı'ınseçim lokalini ziyaret etti. Kendo eşireti temsilcileri 14 Mayıs'tagerçekleşecek olan seçimde cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayip Erdoğan'ımilletvekilliği seçimi için ise Serkan Ramanlı'yı destekleyeceklerini ilanetti.

Kalabalık bir heyetle seçim lokalini ziyaret edipdesteklerini beyan eden Kendo Aşireti ileri gelenleri ve mensuplarına teşekküreden Ramanlı, burada bir konuşma yaparak 14 Mayıs akşamına kadar durmadançalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Batılın sesinin hakk ve hakikatin sesinin üstüneçıkmasına fırsat vermemek adına herkesi 14 Mayıs akşamına kadar çalışmaya daveteden Ramanlı, insanların kapılarına tek tek giderek hakikati anlatma çağrısındabulundu.

Kimyası bozuk insanların hatırına memleketi ateşeatmak isteyenlere fırsat vermeyerek insanlara hakikati anlatmaya çalıştıklarınıifade eden Ramanlı, herkesi 14 Mayıs akşamına kadar hakikati insanlaraulaştırmaya davet etti.

"Çatışmadan,huzursuzluktan ve kargaşadan siyasi çıkar elde etmek isteyenlere fırsatvermeyin"

Ramanlı, "İnancımıza sarıldıkça, kardeşliğimizihatırladıkça, kendimiz için istediğimizi Müslüman kardeşimiz için de istemektenvaz geçmedikçe, emin olun hiç kimse bize güç yetiremez. Hiç kimse önümüzükesemez. Belki bazıları; çatışmadan, huzursuzluktan, kargaşadan bir siyasiçıkar elde etmek istiyor olabilir. Çünkü bazıları için huzur ortamı onlarınhuzursuzluğunun kaynağıdır. Çünkü onların kimyası bozuktur. Peki, biz kimyası bozukinsanlar hatırına bu memleketi ateşe sürükler miyiz veya ateşe sürüklemeyebizim hakkımız var mı? Bütün bunları insanlarımıza birer birer anlatmamızgerekiyor. " dedi

"Batılınsesi, hakikatin ve hakkın sesinin üstünde çıkmasına fırsat vermeyelim"

Sessiz çoğunluğun sesi olduklarını ifade eden Ramanlı,"Biz meydanlarındayız ve sesimizi gür bir şekilde çıkarabiliyoruz. Her günbir mahalledeyiz. İstiyoruz ki; kardeşlerimiz de bizimle yan yana  ve omuzomuza dursunlar. Kol kola girelim ve sesimizi yükseltelim. Çünkü bu seshakikatin sesidir. Batılın sesinin hakikatin ve hakkın sesinin üstündeçıkmasına fırsat vermeyelim. Çok az bir zamanımız kaldı. Çalışmak için çok amadinlenmek için az bir zamanımız var. O halde tatili ve dinlenmeyi 14 Mayıs'ınsonrasına bırakalım. 14 Mayıs akşamına kadar çalışalım. Emeğimizin zayiolmaması için çalışalım ve endişelerimizi diri tutalım. İnşallah zafer bizimolacaktır." şeklinde konuştu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *