image

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları 28 Kasım ile 2 Aralık 2022 tarihleri arasında İŞ-KUR üzerinden alındı.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi 28 Aralık Çarşamba günü itibarıyla gerçekleştirilmeye başladı. Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın üzerinden yayınlanan ve çekiliş sonuçları ise https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

Personel alımı tercihlerinin tamamlanması ve yerleştirme işlemlerinin yapılmasıyla birlikte gündeme işçi alımı kura çekimi geldi. Bakanlıktan yapılan duyuru sonrasında işçi alımı kura çekimi için tarihler belli oldu.

Buna göre; Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecek.  Kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İŞÇİ ALIMI İÇİN BRANŞ VE KADRO DAĞILIMI

İlana göre, Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 bin 80 temizlik görevlisi, 3 bin 559 güvenlik görevlisi (silahsız), 791 klinik destek elemanı, 604 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 275 elektrikçi, 188 boyacı, 121 marangoz, 284 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 261 bilgisayar sistem kurulum, bakım, onarım ve arıza giderme elemanı, 154 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 10 Bin 900 sürekli işçi alınacak.

KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ internet adresinde ilan edilecek. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *