image


AK Parti İl teşkilatı tarafından düzenlenen bayram programında Kozluk halkına hitap eden Nasıroğlu, istihdamdan sonra ikinci hedefinin Batman’a diş fakültesi ve ardından tıp fakültesini kurmak olduğunu söyledi.

Nasıroğlu, şunları kaydetti: ''Geleceğimizi sağlama almamız lazım. Gençlerimiz geleceğimizdir diyoruz ve onlara iş olanakları yaratmamız gerekiyor. Benim birinci taahüdüm 40 bin kardeşimize iş alanı yaratmak.  Kardeşlerim biz konuşmaktan çok icraat yapacağız. Siz bize vekalet vereceksiniz, bizde sizin vekiliniz olacağız. Her zaman yanınızda olacağız ve derdinizle dertleneceğiz. Allah'ın izniyle güzel bir oy alacağız. Aldığımız oyları da milletimiz ve insanımız için faydaya çevireceğiz.  Oylar bize verildiğinde ve biz meclise güçlü bir şekilde gittiğimizde sizin isteklerinizi güçlü bir şekilde yerine getirme imkanına da sahip olacağız."

Vatandaşlara kendilerine güvenmeleri ve destek vermeleri çağrısında bulunan Nasıroğlu, Batman’a diş fakültesinin kurulması için Sağlık Bakanlığı ve üniversite yetkilileri ile görüştüklerini ifade etti.

Nasıroğlu, “İlk protokolleri imza anlaşmasına getirdik. Allah'ın izniyle benim ikinci hedefim Batman’a diş fakültesi ardından da tıp fakültesini kurmak olacak. Ama en büyük hayalim ise gençlere istihdam alanları yaratmak. Gençlerimizi okutmakla kalmayıp onların kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlamak amacıyla iş alanları yaratmamız lazım." Şeklinde konuştu. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *