image

Bekir Bozdağ Ak Parti il başkanlığında partililer ve basınla bir araya geldi. İl başkanlığının konferans salonunda yaptıkları buluşma ve basın açıklamasında birçok konuya değindi. 

Konuşmasında Ramazan ayına değinen Bozdağ, “On bir ayın sultanı, Kur’an ayı, mağfiret ayı, Bereket ayı, dayanışma ayı olan Ramazan’ı Şerif’i hep birlikte idrak ediyoruz. Bu vesile ile sizlerin ve sizin şahsınızda Batmanlı kardeşlerimin ve âlemi İslam’ın Ramazan’ı Şerif’ini gönülden tebrik ediyorum.  Rabbim Kadir Gecelerine, Bayram sabahlarına ve daha nice Ramazan aylarına cümlemizi sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde ulaştırsın diye dua ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere de değinen Bozdağ şunları söyledi, “Değerli kardeşlerim bu sene Ramazan ayına diğer yıllara nazaran hüzünle girdik. 6 Şubat 2023’te yaşanan Asrın Felaketi Büyük Depremle nice canımızı kaybettik. Büyük acılar yaşadık, büyük yıkımlar gördük. Ben bu deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden her bir insanımıza Allah’tan ayrı ayrı rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun inşallah. Yakınlarına aziz milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Yaralılarımıza azil şifalar diliyorum. Böylesi büyük bir felaketi Türkiye görmediği gibi yeryüzünde gören başkaca bir ülke yoktur. Eş zamanlı 11 ilde ve farklı büyüklükte çok etkinlikte on binlerce binanın ve yüzbinler üstünde bağımsız yapının hasar gördüğü, pek çok yapının yıkıldığı böylesi büyük bir felaketle karşılaştı.” dedi.

Konuşmalarının devamında birçok konuya değinen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşmalarından sonra Gülistan Caddesi esnafını ziyaret etti. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *