image



Kaymakam Ekrem Güngör’ün Koordinasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ''Cumhuriyetin 100. Yılında Kozluk 100 Milyon Sayfa Okuyor'' projesi kapsamında Kaymakamlık, “İlçede yaşayan vatandaşlarımızda okuma kültürünün oluşmasının sağlanması amacıyla

okullardaki öğrenciler ve Kozluklu vatandaşlarımızla birlikte eş zamanlı olarak okuma etkinlikleri gerçekleştirilecektir. Tüm öğretmen, öğrenci ve Kozluklu vatandaşlarımızı hep birlikte okumaya davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Proje ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Ekrem Güngör, “Okumak, alışkanlıkların en asilidir. Biz çocuklarımızın bu en asil alışkanlığı kazanmaları ve sürdürmeleri için okuma projemizi yürütüyoruz. Bu projemizde sadece okuma alışkanlığını çocuklarımızın hayat anlayışlarının vazgeçilmezi yapmakla kalmıyor, aynı zamanda ailelerimizin de bu etkinliğe katılmasını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Güngör, “Bu sayede çocuklarımızın zihinlerinde güzel fikirler, farklı bakış açıları belirirken çocuklarımızın kendine güveni tam, dil becerileri gelişmiş bireyler olarak topluma katılmasını istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Açıklamasının sonunda Güngör, “Hedefimize ulaşmak, hatta belirlenen hedefleri geçmek için Kozluk'ta tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, velilerimizi, tüm kurumlarımızı,  tüm halkımızı bizimle kitap okumaya davet ediyoruz.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *