image

Acil malzemelerden oluşan bir yardım tırını hazırlayan DEVA Partisi Batman teşkilatının yardımları Kahramanmaraş'a ulaştı.

Yardım tırı ile birlikte bölgeye giden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Bölgemizi büyük oranda tahrip eden, on binlerce vatandaşımızı aramızdan alan ve yüz bine yakın vatandaşımızı yaralayan bu deprem sonrasında gün dayanışma günüdür. Gün, birlik olma ve yaraları sarma günüdür. Biz de DEVA Partisi Batman teşkilatı olarak, öncelikle Kızılay'a giderek kan bağışında bulunduk. Halen de kan ihtiyacı var.  Bütün halkımızı kan vermeye davet ediyorum.” Dedi.

Müjdeci,” Bünyemizde acil malzemelerden oluşan yardım tırımızı hazırlayarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza bizzat ulaştırmak için yola çıktık. Maraş'ta maalesef hava çok soğuk ve halk çaresiz durumda. Her türlü destek büyük önem arz ediyor. Bizlerde orada yardımda bulunduk ve acil ihtiyaçları vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu felaketin yaralarını sarmak için herkes elinden geleni yapıyor. Fakat büyük bir kaos ortamı var. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananların da en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum.  Türkiye'deki tüm teşkilatlarımız ile acil ihtiyaçları karşılamak üzere dayanışmayı yülüteceğiz." ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *