image

25 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette Batman Üniversitesinin millî, manevî ve tarihi konularda yaptığı çalışmaları Başkan Özgen’e anlatan Rektör Demir, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile ortak birçok proje gerçekleştirebilecek akademik alt yapıya sahip olduklarını söyledi. 


REKTÖR DEMİR: “MİLLETİMİZİN DEĞERLERİNİ ÖZÜMSEYEN VE BU DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN BİR ÜNİVERSİTEYİZ”

Üniversite öğrencilerinin gelişimi için her türlü faaliyeti hayata geçirmeye çalıştıklarını dile getiren Rektör Demir, öğrencilerde millet bilincinin oluşması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.  Batman Üniversitesinin milletin değerlerini özümseyen ve bu değerlere sahip çıkan bir üniversite olduğunun altını çizen Rektör Demir, Batman Halk Kültürü Projesi kapsamında Batman halkının kültürel değerlerinin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir değer olan Batman Halk Kültürü kitabını Başkan Özgen’e takdim etti.

Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan ziyarette Başkan Özgen, Batman Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek Batman Üniversitesinde yapılacak olan bilimsel çalışmalara destek vermekten mutlu olacaklarını belirtti. Üniversitelerin Yüksek Kurumun tüm imkânlarından yararlanabileceklerini, kendilerinin de üniversitelerle iş birliği yapmak istediklerini ifade eden Başkan Özgen, Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *