image

Batı Raman Kampüsü Merkezi Yemekhanede gerçekleştirilen teşekkür belgesi takdimine, Batman Üniversitesi yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Teşekkür belgelerinin takdiminde konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, teşekkür belgelerini takdim etmekteki temel gayelerinin, Batman Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmalarda fedakârca emek sarf eden akademik ve idari personel ile öğrencilerin taltif edilmesini sağlamak ve çalışma motivasyonlarını artırmak olduğunu vurguladı.

Batman Üniversitesinin gelişimine ve ilerlemesine katkı sunan herkese hakkının teslim edilmesi konusunda azami derecede hassasiyet gösterdiklerinin altını çizen Rektör Demir, Batman Üniversitesinin gelişimini sağlamanın ve istenilen seviyelere yükselmesinin de ancak bu hassasiyetle mümkün olabileceğini ifade etti.

Teşekkür belgelerinin Batman Vizyon 2030 Arama Konferansı, Batman Halk Kültürü Tanıtma ve muhasebat alanlarında verildiğine dikkati çeken Demir, bu alanlardaki çalışmalara katkı sunanlara teşekkür ederek bu tür taltif edilmelerin devam edeceğini söyledi. (İLKHA) 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *