image

Pansiyonlu okullarda okuyan öğrencilerin velileri, çocuklarının hangi öğünde ne yemek yediklerinden hangi saatte ne yaptıklarına kadar birçok bilgiye ulaşabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), pansiyonlu okullarda okuyan öğrenci velilerinin, çocuklarının etüt yoklamalarından evci ve çarşı izinlerine, hangi öğünde ne yemek yediklerinden hangi saate ne yaptıklarına ve hangi odada kimlerle kaldıklarına kadar birçok bilgiye ulaşabileceği modülü hizmete sundu.

Modül hizmete girmeden önce e-Okul sisteminde yalnızca parasız yatılı öğrencilerin isimleri ve pansiyonların kapasite bilgileri bulunmaktayken, e-Pansiyon modülünün hayata geçmesiyle pansiyonların bütün iş ve işlemleri elektronik ortama aktarıldı. Modül sayesinde veliler, pansiyonda barınan öğrencilerin; etüt yoklamalarından evci ve çarşı izinlerine, hangi öğünde ne yemek yediklerinden hangi saatte ne yaptıklarına, hangi odada kimlerle kaldıklarından hangi belletmen öğretmenin nöbetçi olduğuna kadar birçok veriye ulaşabilecek.

Öğrenci velileri bu bilgilere ulaşabilmek için e-Okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden sisteme giriş yapacak. Haber Merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *