image

Batman Valiliğinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Tasavvuf konseri vatandaşların yoğun katılımı ile Atatürk Parkında gerçekleşti.

            Batman Valiliği tarafından Cuma Akşamı Atatürk Parkında halka yönelik gerçekleşen Tasavvuf  Müziği Konseri ve Semazen Gösterisine vatandaşlardan yoğun katılım ve ilgi vardı.  Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleşen programda Batman Valiliğince Bursa’dan getirtilen Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Murşid Kavurmacı ve üç semazen sahne aldı. Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Murşid Kavurmacı seslendirdiği ilahilere semazenlerde dönerek eşlik ettiler. Birbirinden güzel  ilahilerin seslendirildiği konserde 7’den 77 ye her yaştan vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

            Tasavvuf Musikisi konserini izleyen vatandaşlar Mübarek Ramazan akşamında güzel ve huzurlu bir zaman dilimi geçirdiklerini, bu tür programların daha sık yapılmasını talep edip programı düzenleyen Valiliğe teşekkür ettiler.

            Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Murşid Kavurmacı ve semazenler ise Batman’da Batmanlılarla bir arada olmaktan duydukları mutluluğu ifade edip Batmanlıların gösterdiği ilgiye teşekkür ettiler. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *