image

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu tarafından, yurt içi ve yurt dışından gelecek ilahi sanatçılarının katılımıyla halka açık ücretsiz “İlahi Şöleni” düzenleneceği bildirildi.

Konuyla ilgili İdeal Gençlik Topluluğu İlahi Şöleni Tertip Kurulundan yapılan açıklamada, ilahi şöleninin 18 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Karşıyaka Mahallesi Şerzan Kurt Parkında düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, “Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu olarak 18 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Karşıyaka Mahallesi Şerzan Kurt Parkında, yurt içinden ve yurt dışından gelecek ilahi sanatçılarının katılımıyla halka açık ücretsiz ilahi şöleni düzenleyeceğiz. Düzenleyeceğimiz ilahi şölenine kadın erkek tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “İnşallah ilahi konserimizde helal dairesi içerisinde yurtiçinden ve yurt dışından gelecek ilahi sanatçıların katılımıyla çok coşkulu bir etkinlik düzenleyeceğiz. İlahi şölenimizin hayırlara vesile olmasını diler, değerli ve kıymetli Batmanlı halkımızı konserimize davet ediyoruz.” ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *