image


İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN ilk olarak organize sanayi bölgelerinde mesleki eğitim merkezlerinin kapasitesini ve erişilebilirliğini artırma amacıyla Batman Organize Sanayi Bölgesinde açılan OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosunu ziyaret etti. Burada Batman Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Zeynep AKBEL ve İŞ-KUR İl Müdürü Besim EVİZ ile bir araya geldi.

 KURTARAN daha sonra Batman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yapılacak ortak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Sektörün arzuladığı nitelikli iş gücünü yetiştirmek ve Meslek Liseleri ile işletmelerin bağlarının güçlendirilmesi konusunda yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

KURTARAN ve İŞ-KUR İl Müdürü EVİZ; tekstil, elektrik pano ve alçı fabrikalarını gezip yetkililerden yapılan üretimle ilgili bilgi aldılar. Gerçekleşen ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN'a Şube Müdürü Emrullah ASLAN, Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tahir GÜLBAĞ, Merkezi Eğitim irtibat bürosu sorumlusu İrfan CEYLAN eşlik etti. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *