image


4. Batman Kitap Fuarı için geri sayım başladı. Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından 27 Ekim-7 Kasım arasında gerçekleşecek fuar boyunca edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü isim kente konuk olacak.

Fuar yeri olarak, şehrin en işlek noktalarından Batman Valiliği önündeki Avukat Zekeriya Aydın Caddesi seçildi. Şehir merkezinde 3 bin metrekarelik geniş bir alanda kurulacak fuardaki 127 stantta 100’ün üstünde saygın yayınevi eserlerini sergileyecek.

ÖĞRENCİLERE SERVİS VE HEDİYE ÇEKİ

Batman’daki öğrencilerin kitap fuarına katılabilmeleri için ise, tüm olanaklar seferber edilmiş durumda. İlçe ve köyler dahil kentteki 180 bin ilköğretim öğrencisi, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin tarafından kendilerine gönderilen özel mektupla fuara davet edildi. Öğrencilerin fuara katılabilmesi için davet mektubu dışında okullara servislerle ulaşım desteği de verilecek. Öğrencilerin tamamının kitap fuarından faydalanabilmeleri için Batman Valiliği ve Batman Belediyesi katkılarıyla hediye çekleri dağıtılacak. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *