image

Gençlik Merkezine misafir olan çocuklar, kardeşlik ateşini birlikte yaktı. Programa İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezleri Müdürleri, gençlik liderleri, gönüllü gençler, yerel sanatçılar ve farklı illerden gelen gençler katılım sağladı.

“MİSAFİRPERVER BİR KENTİZ”

Batman halkının misafirperver bir halk olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kentin tanıtımı ve gelişimi için canla başla çalıştıklarını söyledi.

 İl Müdürü Özperk; ”Bugün farklı illerden gelen öğrencilerimizle Batman’da kardeşlik ateşini yaktık. İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Programı (ÇOGEP) kapsamında  “Bilinçli Çocuklar Güzel Yarınlar” isimli projesiyle Kayseri, Osmaniye ve Niğde illerinden gelen öğrencileri Petrolkent Gençlik Merkezimizde ağırladık. İlimizde Kültürel ve Sosyal etkinliklerle birçok yeri gezerek kapanış programını yaptık. Kapımız her zaman kendilerine açıktır. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ise, programda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür projeleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *