image


Kozluk ilçemizdeki köy ve mahalle muhtarlarının görüş, öneri ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla Vali Hulusi Şahin başkanlığında Kozluk Kaymakamlık bahçesinde Muhtarlar toplantısı yapıldı.

Kaymakam Eyüp Güngör’ün 2021 yılında ilçede yapılan İl Özel İdare yatırım ve faaliyetleri ile ilgili yaptığı sunumun ardından Vali, son günlerde ilimizde yaşanan koronavirüs vaka artışı ile ilgili muhtarlarımıza uyarılarda bulunarak, özellikle düğünlerde kalabalık buluşmaların çok arttığı ve  maske, mesafe kuralına uyulmadığı, bunun da vaka sayısının artmasına neden olduğuna değinerek bu konuda hassas davranılmasını, aşı olma konusunda vatandaşa önderlik yapılmasını ve daha duyarlı olunmasını istedi.

Konuşmaların ardından, muhtarlar söz alarak, sorunları, sıkıntıları ile ihtiyaç ve şikayetlerini dile getirdiler.

Toplantının son derece faydalı olduğunu dile getiren muhtarlar, toplantıyı düzenlemesinden ve daire müdürleriyle kendilerini bir araya getirmesinden dolayı Valiye teşekkür ettiler.

Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali, taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi için ilgililere talimat verdi. 

Muhtarlar toplantısının ardından Kozluk İlçesinde bulunan Ayngebire piknik alanını ziyaret eden Vali, Ayngebire piknik alanına giden ulaşım yolunun iyileştirilmesi ve piknik alanında yapılacak çalışmalar hakkında  ilgililerle görüştü. 

Toplantıya Vali Hulusi Şahin’in yanısıra  Kozluk Kaymakamı Eyüp Güngör, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı J.Albay İsa Çakmak, , İl Genel Meclisi Başkanı A.Vahap Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A.Kadir Özer, Kamu Kurum Müdürleri ile Kozluk İlçesi mahalle ve köy muhtarları katıldı. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *